Tapahtumat 2007-2015

Tapahtumat 2007-2015

Keksintöjen Viikko, Suomen ensimmäinen valtakunnallinen keksintötapahtuma, on järjestetty syksyisin vuodesta 2007 lähtien Viitasaarella pohjoisessa Keski-Suomessa.
Vuosien 2013-2015 tapahtumien parhaat palat on katsottavissa Nopola Newsin videoarkistossa. Mukana mm. keksintöjen esittelyjä, henkilöhaastatteluja ja päälavalla pidetyt puheenvuorot. Kirjoita hakusanaksi Keksintöjen Viikko ja löydät kaikki aiheeseen liittyvät taltioinnit.
Katso kuvia tapahtumasta Facebook-sivultamme!
Suomen Keksijäin Keskusliiton hallituksen puheenjohtajana toimineen Veijo Vaakanaisen videotaltiointeja Keksintöjen Viikolta.
...............................................................................................................................................
Keksintöjen Viikko palkittiin vuoden 2013 Tapahtuma Konsta -palkinnolla Keksijän päivän pääjuhlassa Lahdessa 8.11.2013.
Lämmin kiitos Tapahtuma Konsta 2013 -palkinnosta kuuluu kaikille messuille osallistuneille keksijöille, yrittäjille, yhteistyökumppaneille ja messuvieraille. Isot kiitokset järjestäjille, lehdistölle ja kaikille heille, jotka ovat tehneet Keksintöjen Viikosta hienon ja valtakunnallisesti tunnetun keksintötapahtuman.
Päivitetty 2.11.2016 - Tulostettava versio -

KEKSINTÖJEN VIIKKO
Kehittämisyhtiö Witas Oy
puh. 044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi
HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ
» Keksintöjen Viikko Facebookissa
» Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Mistä on kyse?
Keksintöjen Viikko on keksintömessutapahtuma, joka kokoaa keksijät, yrittäjät ja yhteistyökumppanit verkostoitumaan.
HakoCMS 2015