Yhteistyökumppaneiden ja keksijöiden näkemyksiä tapahtumasta
Tietoa tapahtumasta

Tietoa tapahtumasta

Suomen ensimmäinen ja ainoa valtakunnallinen keksintötapahtuma
Keksintöjen Viikko on keksintömessutapahtuma, joka kokoaa saman katon alle keksijöitä, yrittäjiä, valmistajia, asiakkaita, jakelukanavien edustajia, rahoittajia sekä palveluntuottajia tarjoten näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.
Keksijät esittelevät tapahtumassa keksintöjään, myyvät patentteja ja hakevat uusia yhteistyökumppaneita. Yrittäjät taas etsivät uusia tuotteita ja ideoita tai esimerkiksi ratkaisua omassa tuotannossa ilmenneeseen ongelmaan.
Vuosittain Keksintöjen Viikko -tapahtumassa on ollut useita kymmeniä näytteilleasettajia ja nähtävänä jopa yli 100 keksintöä, sovellutusta ja uutuustuotetta. Tapahtuman tuloksena on syntynyt uutta yritystoimintaa ja keksintöjä valmiiksi tuotteiksi.
Keksintöjen Viikolla keksijät ja yrittäjät ovat vuosittain solmineet useita lisenssi-, jälleenmyynti-, testaus-, tuotekehitys-, markkinointi- ja muita yhteistyösopimuksia. Keksintöjen Viikko on ollut jo monelle yritykselle se ensimmäinen messuesiintyminen mistä tuotteita on ponnistanut valtakunnan markkinoille ja jopa kansainvälisille areenoille. Tapahtuman kautta on syntynyt kansainvälisiä kontakteja mm. Italian, Iso-Britannian, Latvian, Ruotsin, Tanskan, Venäjän ja Viron markkinoille.
Keksintöjen Viikkoa pidetään positiivisena ja hyödyllisenä tapahtumana sekä keksijöiden että yrittäjien keskuudessa. Palaute messuille osallistuneilta tahoilta on ollut erittäin kannustavaa. Erityistä kiitosta on vuosi toisensa jälkeen saanut messujen rento ja leppoisa ilmapiiri – välitön yhteenkuuluvuuden tunne ja hyvä yhteistyöhenki. Kiitos siitä kuuluu kaikille näytteilleasettajillemme ja yhteistyökumppaneillemme.
Tapahtuma löytyy myös Instagramista: @keksintojenviikko
Päivitetty 10.11.2016 - Tulostettava versio -

KEKSINTÖJEN VIIKKO
Kehittämisyhtiö Witas Oy
puh. 044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi
HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ
» Keksintöjen Viikko Facebookissa
» Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Mistä on kyse?
Keksintöjen Viikko on keksintömessutapahtuma, joka kokoaa keksijät, yrittäjät ja yhteistyökumppanit verkostoitumaan.
HakoCMS 2015