Järjestäjien kannustepalkinto 2017 Crenoco Greenille

Julkaistu 12.10.2017, päivitetty 24.10.2017
 

Järjestäjien kannustepalkinto luovutettiin yritykselle Crenoco Green. Yrittäjät Visa Törmälä ja Marja Salonen ovat kehittäneet luonnonkasvien kasvatus- ja kuivatusprosesseja sekä jalostusta hyvinvointituotteiksi.

Raati perusteli valintaa seuraavasti:
Liike-idea perustuu tähän mennessä huonosti hyväksikäytettyjen luonnonraaka-aineiden hyödyntämiseen. Tuotteet nojaavat vahvaan tutkimukseen ja perusteelliseen suunnitteluun ja omaavat suuren vientipotentiaalin. Yrittäjät ymmärtävät verkostoitumisen tehokkuuden sekä edut ja toimintamalli tarjoa laajentuessaan edellytykset yhteistyölle kerääjien ja jatkojalostajien kanssa. Liike-idea tukee alueen elinkeinostrategiaa (puhtaat tuotteet luonnosta, lähiruoka jne.) ja kasvien kuivatuksessa käytetään polttoaineena bioenergiaa. Markkinoinnissa tullaan hyödyntämään tieto- ja viestintätekniikkaa uudella tavalla ja yritys toimii hyvänä esimerkkinä muille vastaaville luonnonraaka-aineita jalostaville yrityksille.

Lisätietoja Crenoco Green, Visa Törmälä, puh. 050 544 6638

Kehittämisyhtiö Witaksen Jali Heilmann ja Mauno Laulumaa. Yrittäjät Marja Salonen ja Visa Törmälä
 

KEKSINTÖJEN VIIKKO

Kehittämisyhtiö Witas Oy

  • 044 577 6385
  • keksintojenviikko@witas.fi

MISTÄ ON KYSE?

Keksintömessutapahtuma kokoaa yhteen keksijät, yrittäjät, rahoittajat, palveluntuottajat, valmistajat ja asiakkaat tarjoten näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.