Referenssit

 

Keksintömessujen runsas anti yllätti

 

Crenoco Green

Yrittäjä Visa Törmälä lähti testaamaan yritysideaansa Keksintöjen Viikolle 2017 ja palasi kotiin antoisan palautelastin kanssa. Siitä tulee syksyllä vuosi – ja seuraavatkin messut on jo merkitty kalenteriin.

Yritysidean koeponnistus. Näin yrittäjä Visa Törmälä kuvaa viime syksyn reissuaan Viitasaaren Keksintöjen Viikolle. Hän pyörittää Saarijärvellä Crenoco Green -yritystään, joka kehittää ja valmistaa Pohjolan puhtaista luonnonkasveista ja niistä erotetuista ainesosista ihmisten ja eläinten hyvinvointituotteita.

Lue lisää

Visa Törmälä esittelee kuivattuja Keiteleen kaloja, joita Crenoco Green tuottaa talvikuukausina lemmikkieläinten herkuksi.

 

****************************************************************************

Väkeä virtasi ja kontakteja syntyi

 

Inweb Oy

Yrittäjä Tero Hämäläinen sai enemmän kuin meni hakemaan, kun hän osallistui Keksintöjen Viikolle ensimmäistä kertaa syksyllä 2017.

Paljon palautetta ja kontakteja sekä uusia asiakkaita. Siinä yrittäjä Tero Hämäläisen tärkeimmät tuomiset Keksintöjen Viikolta kotiin Saarijärvelle.

Yrityksessään Inweb Oy:ssä Tero Hämäläinen on tuottanut 3D-tulostukseen perustuvia ratkaisuja vuodesta 2016 lähtien. Inweb on erikoistunut ympäristöystävällisestä PLA-muovista tehtyihin tulosteisiin.

Lue lisää

 

****************************************************************************

 

Lue lisää referenssejä

 
Päivitetty 14.6.2018

KEKSINTÖJEN VIIKKO

Kehittämisyhtiö Witas Oy

  • 044 577 6385
  • keksintojenviikko@witas.fi

MISTÄ ON KYSE?

Keksintömessutapahtuma kokoaa yhteen keksijät, yrittäjät, rahoittajat, palveluntuottajat, valmistajat ja asiakkaat tarjoten näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.