Eeva-Liisa Eppu Ylälahti

 

Puheenvuoro perjantaina 5.10.2018 klo 14 
Yksi keskustelu voi muuttaa elämäsi


Eeva-Liisa, Eppu, Ylälahti on intohimoinen bisnesnainen, media-, markkinointi- ja digikonkari sekä kokenut yrittäjä. Eppu on ollut perustamassa maailman ensimmäistä internet-pohjaista median osto- ja suunnittelujärjestelmää ja perustanut Suomen ensimmäisen mobiilimarkkinointiin erikoistuneen yrityksen, joka oli myös Euroopan ensimmäisten joukossa.

Hän on tehnyt pitkän kansainvälisen uran, jonka hän on aloittanut markkinatutkijana, palvelumuotoilijana ja strategiakonsulttina. Konsulttitehtävät veivät hänet yritysjohtajaksi, jonka asiakkaina olivat kotimaiset ja kansainväliset huippubrändit.

Hän on perustanut ja kasvattanut yrityksiä, joista merkittävimmäksi kasvoi Heimo Consulting. Yrityksessä tehtiin mm. Nokialle aivan uudenlainen teknologia tutkimuskäyttöön. Tällä hetkellä hän on perustamansa startup yrityksen, Mesensein hallituksen puheenjohtaja ja oman konsulttiyrityksensä Wahwan toimitusjohtaja.

Eppu on kahden aikuisen lapsen äiti ja neljän lapsenlapsen isoäiti. Eppu pitää tärkeänä vapaaehtoistyötä. Hän on Helsingin Diakonissalaitoksen Amigo -mentorina auttamassa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Lisäksi hän on perustajajäsen ja Kyläneuvoston puheenjohtaja Hyvinvointikylässä, joka sijaitsee Vihdissä. Kylässä autetaan kaikkia niitä, jotka tarvitsevat luonnonrauhaa ja palautumista haasteellisesta elämästä.

 
Päivitetty 14.9.2018

KEKSINTÖJEN VIIKKO

Kehittämisyhtiö Witas Oy

  • 044 577 6385
  • keksintojenviikko@witas.fi

MISTÄ ON KYSE?

Keksintömessutapahtuma kokoaa yhteen keksijät, yrittäjät, rahoittajat, palveluntuottajat, valmistajat ja asiakkaat tarjoten näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.