« Edellinen | Seuraava »

Suvi Widgrén

 

Puheenvuoro lauantaina 6.10.2018 klo 12
Kun kaikki meni persiilleen


Suvi Widgren perusti suoraan koulun penkiltä muotialan yrityksen ja kaikista epäilyistä huolimatta kasvatti sen yli 30 hengen menestyväksi kasvuyritykseksi. 10 vuotta myöhemmin hän teki onnistuneen EXIT:in ja vei perheensä niillä rahoilla vuoden kestävälle maailmanympärysmatkalle.

Kiertäessään maailmaa hän löysi uuden intohimon ravintola-alalta. Sijoitti suomalaiseen nuoreen start-up:iin, terveelliseen pikaruokaravintolaketjuun aloittaen siinä toimitusjohtajana. Vain alle puolivuotta työnsä aloittamisen jälkeen Suvi joutui tekemään yhden uransa vaikeimmista päätöksistä viedessään yrityksen konkurssiin kaikesta työstä huolimatta. Hän menetti sijoittamansa rahat, mutta oppi valtavasti.

Suvilla on lähes 15 vuoden johtamiskokemus. Hän on vaikuttanut useassa yrityksessä sekä yhteiskunnallisissa työryhmissä. Hän on rakentanut ja valmentanut unelmatiimejä, muuttanut asiakaspalvelua ja myynnin prosesseja erinomaisuuteen sekä rakentanut samalla valtavat verkostot ympärilleen. Hänellä on vahva liiketoimintaosaaminen sekä avoin asenne. Suvi on jo nuorena uskaltanut toteuttaa monta unelmaa, joista monet vasta haaveilevat.

Suvilla on poikkeuksellinen tapa nähdä mahdollisuuksia, tarttua toimeen sekä oppia virheistä. Menestys vaatii vahvaa itsensä johtamista, pohjatonta itseluottamusta, rohkeutta tehdä päätöksiä, pientä itsekkyyttä, valtavasti ystäviä ympärille sekä paljon huumoria ja intohimoa elämää kohtaan. Hän on avoin ja innostaa eikä varmasti jätä ketään kylmäksi.

 
Päivitetty 14.9.2018

KEKSINTÖJEN VIIKKO

Kehittämisyhtiö Witas Oy

  • 044 577 6385
  • keksintojenviikko@witas.fi

MISTÄ ON KYSE?

Keksintömessutapahtuma kokoaa yhteen keksijät, yrittäjät, rahoittajat, palveluntuottajat, valmistajat ja asiakkaat tarjoten näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.