Keksintöjen Viikko - Puhujaesittelyssä Perttu Pölönen
 

Puhujaesittelyssä Perttu Pölönen

Julkaistu 2.7.2020, päivitetty 11.8.2020
 

Keksintöjen Viikko XR -tapahtumassa

Perttu Pölösen puheenvuoro innovaatioista ja luovuudesta

Pertun esityksen näet ja kuulet vain reaaliaikaisesti, joten olethan kuulolla joko AltspaceVR-virtuaaliympäristössä tai Keksintöjen Viikon YouTube-kanavalla. 

Ai kuka Perttu?

Muun muassa keksijä, kirjailija, säveltäjä, puhuja, futuristi ja visionääri, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Singularity University -ajatushautomossa NASAn tutkimuskeskuksessa. 

Pertun oma Sävelkello-keksintö on klassinen keksintötarina siitä, kuinka henkilökohtaisesta haasteesta tuli kansainvälisesti palkittu ja patentoitu keksintö. Se voitti Euroopan suurimman nuorille suunnatun tutkimuskilpailun (EUCYS). 

Vuonna 2018 huippuyliopisto MIT nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa. Esikoiskirja Tulevaisuuden lukujärjestys ilmestyi tammikuussa 2020. 

Perttu uskoo inhimillisyyden ja poikkitieteellisyyden olevan elintärkeää tulevaisuudessa, vastapainona teknologiselle kehitykselle.  

 
Päivitetty 11.8.2020

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.