Keksintöjen Viikko - Mikä on Keksintöjen Viikko -tapahtuma
 

Mikä on Keksintöjen Viikko -tapahtuma

Julkaistu 2.6.2021, päivitetty 3.6.2021
 

Messukuva Keksintöjen Viikko -tapahtumasta.Keksintöjen Viikko on keksinnön kaupallistamisen kanava maailmalle - joko sinä tiedät, mistä tapahtumassa on kyse? Ei hätää, jos kuvio on vielä epäselvä. Kerromme seuraavaksi, mikä Keksintöjen Viikko on!

Keksintöjen Viikko – mikä ja miksi?

Keksintöjen Viikko tarjoaa näytteilleasettajille apua keksinnön tai innovaation kaupallistamiseen. AltspaceVR-virtuaaliympäristössä järjestettävään messutilaan kootaan keksintöjen esittelijöitä sekä houkutellaan paikalle niistä kiinnostuneita sijoittajia, potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja muita aiheesta kiinnostuneita vierailijoita. Tapahtumassa on siten mahdollista luoda arvokkaita verkostoja, minkä lisäksi messuilla on inspiroivia puheenvuoroja.

Tapahtuma järjestetään 15.10.2021 klo 10–16.

Kenelle?

Näytteilleasettaja voi olla kuka tahansa, jolla on aihio keksintöön tai innovaatioon. Aikaisempina vuosina messuilla on esitelty ideoita hirsirakentamisesta hyvinvointituotteisiin ja 3D-tulostuksesta kynttilämajakkalyhtyihin.

Tapahtumassa vierailu sopii erityisen hyvin sijoittajille, uusia liiketoimintamahdollisuuksia etsiville, innovaatioiden kaupallistamisesta kiinnostuneille yhteistyökumppaneille ja henkilöille, jotka ovat ylipäätään kiinnostuneita keksinnöistä.

Miten osallistua Keksintöjen Viikko -tapahtumaan?

Keksintöjen Viikko järjestetään AltspaceVR-ympäristössä, jonne pääsee luomalla helposti oman avattaren.

Näytteilleasettajille osallistumismaksu vaihtelee 150 € - 1120 €+ alv. 24% välillä riippuen messuosaston koosta ja lisäpalveluista. Lue lisää ja ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Tapahtuma on  maksuton ja avoin messuvierailijoille. Tilaa sisäänpääsysi tapahtumaan

 

Haluatko lisätietoja tapahtumasta, ota yhteyttä messutiimiimme!

puh. 044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi

 
Päivitetty 3.6.2021

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.