Keksintöjen Viikko - Puhujaesittelyssä Mika Poutala
 

Puhujaesittelyssä Mika Poutala

Julkaistu 3.6.2021
 

Mika Poutalan kuva.0,03 sekuntia.

Niin lähellä Keksintöjen Viikolle puhujaksi saapuva entinen pikaluistelija Mika Poutala oli ensimmäistä olympiamitaliaan. 16 vuoden ura päättyi kuitenkin pettymykseen ja uran kirkkain tähti jäi saavuttamatta.

Tappiot arvokisoissa opettivat Mikalle paljon elämästä ja siitä, miten epäonnistumisia tulisi käsitellä. Joillekin Mikan kokemukset saattavat aluksi tuntua kaukaisilta, mutta Mika vakuuttaa meidän kaikkien olevan pohjimmiltaan samanlaisia.

Multa on joskus kysytty, että miten kukaan pystyy yhtymään sun kokemuksiin, kun harva on olympiaurheilija. Pettymysten käsittely on yksi mun käsittelemä aihe ja haluan kyllä tavata sellaisen ihmisen, joka ei ole koskaan pettynyt, Mika pohtii.

Keksintöjen Viikolla Mikan puheen ydin tulee käsittelemään menestystä ja innovaatioita: mitä ne vaativat syntyäkseen? Mikä merkitys on unella, ravinnolla, liikunnalla, uskomuksilla ja arvoilla? Mikan tausta huippu-urheilijana, kyky käsitellä pettymyksiä ja taito rakentaa puhe omakohtaisten kokemusten kautta luovat kutkuttavan asetelman Keksintöjen Viikon lavalle.

Mikan lisäksi puhumaan saapuu 16-vuotias KoruMies Arvi. Hänet esittelemme seuraavaksi. Arvi osoittaa Keksintöjen Viikon henkeen, että innovointikyky ja yrittäjähenkisyys ei katso ikää!

 
Päivitetty 3.6.2021

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.