Keksintöjen Viikko - Tervehdys Keksintöjen Viikon tapahtumatiimistä!
 

Tervehdys Keksintöjen Viikon tapahtumatiimistä!

Julkaistu 1.6.2021
 

kalenterisivu, lokakuun 15. päivä perjantai.Kerromme hieman kuulumisia kulissien takaa, sillä tapahtuman järjestelyt Kehittämisyhtiö Witas Oy:llä ovat hyvässä vauhdissa. Keksintöjen Viikon ohjelma on kohta kasassa ja esiintyjät lukotettu. Pääsemmekin pian julkaisemaan ja esittelemään puhujat, jotka ovat jälleen erittäin mielenkiintoisia henkilöitä.

Rekrytiimi on kartoittanut potentiaalisia keksintöjä ja innovaatioita näytille messuille. On ollut ilo huomata tapahtuman herättävän suurta mielenkiintoa näytteilleasettajien keskuudessa.

Käynnistämme pian messutilan rakentamisen AltspaceVR-ympäristöön. Tänäkin vuonna tekniikasta vastaa Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto. Poken asiantuntijat rakentavat virtuaalisen messuhallin ja osastot sekä pitävät huolen siitä, että tekniikka toimii.

Vielä ennen kesälomia jatkamme näytteilleasettajien kontaktointia ja käynnistämme markkinoinnin. Syksyn alussa laitamme kaasun täysille, kun järjestelyt ja markkinointi pärähtävät isosti käyntiin. Pidä meidät seurannassa ja laita päivämäärä 15.10. näkyviin isolla tussilla kalenteriisi!


Haluatko lisätietoja tapahtumasta, ota yhteyttä messutiimiimme!

puh. 044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi

 
Päivitetty 1.6.2021

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.