Keksintöjen Viikko - Tutustu messuohjelmaan ja tilaa sisäänpääsylinkkisi tapahtumaan
 

Tutustu messuohjelmaan ja tilaa sisäänpääsylinkkisi tapahtumaan

Julkaistu 6.10.2021
 

Koe Keksintöjen Viikon virtuaalimessuelämys, kuuntele mielenkiintoisia puheenvuoroja, luo verkostoja ja tutustu uusiin keksintöihin. Tervetuloa Keksintöjen Viikko XR -virtuaalimessuille!

 

TILAA SISÄÄNPÄÄSYLINKKI

Keksintöjen Viikko XR -tapahtuma toteutetaan Microsoftin AltspaceVR-ympäristössä, jossa niin messuvieraat, puhujat kuin näytteilleasettajatkin liikkuvat avattarina virtuaalisessa messukeskuksessa. Perinteisempi vaihtoehto on messujen seuraaminen Keksintöjen Viikon YouTube-kanavan kautta. Tapahtuma on kaikille vierailijoille avoin ja maksuton!

Tilaa sisäänpääsylinkki virtuaalitapahtumaan tai linkki YouTube-livelähetykseen

OSALLISTU ALTSPACEVR-KOULUTUKSEEN

Jos et ole aiemmin osallistunut AltspaceVR-ympäristössä järjestettyyn tilaisuuteen, suosittelemme osallistumaan Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston järjestämään AltspaceVR-koulutusta, joka toteutetaan etänä ja samansisältöisenä keskiviikkoisin klo 17–18 ajalla 22.9.–13.10.2021. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen

 
Päivitetty 6.10.2021

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.