Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.keksintojenviikko.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tiedotteet 2016 > Tsekkaa videoklipit ja valokuvat edellisvuosien tapahtumista

Tsekkaa videoklipit ja valokuvat edellisvuosien tapahtumista

Keksijöiden ja yrittäjien käyttöön on lanseerattu uudenlainen Ideasta Business -palvelu.

Kehittämisyhtiö Witaksen lanseeraama Ideasta Business tarjoaa verkostoitumiseen uudenlaisen nettipohjaisen palvelun osoitteessa www.ideastabusiness.fi. Sivusto on käyttäjilleen maksuton ja sen rooli on auttaa eri osapuolia löytämään toisensa.

Keksintöjen Viikolla vuonna 2015 esillä olleen palvelun idea syntyi, kun mielestäni keksijöille ja yrityksille ei ollut hyvää kohtaamispaikkaa netissä, kertoo palvelun kehittäjä Tuomas Moisio. Sivuston toiminta-ajatus on, että keksijät voivat tehdä omia keksintöilmoituksiaan sekä yrittäjät vastaavasti hakea keksintöjä tuotteistukseen eli saataisiin keksijät ja keksintöihin liittyvä businessmaailma kohtaamaan toisensa paremmin. Ihmisillä on paljon hyviä ideoita, toivottavasti saadaan tämä potentiaali paremmin käyttöön, Tuomas Moisio toteaa.

Päivittäisessä yrityskehitystyössä Witaksella on myös huomattu, että henkilöillä ja yrityksillä on valtava määrä ideoita, joita ei välttämättä hyödynnetä tai jatkokehitetä lainkaan. Usein ideasta vaietaan peläten, että muut keräävät voitot keksinnöstä. Kun idea on asianmukaisesti suojattu, on sen jälkeen aika etsiä oikeat yhteistyökumppanit ja asiakkaat jatkokehittämistä varten. Ideasta Business -palvelu netissä sekä Keksintöjen Viikko -tapahtuma Viitasaarella ovat keksijöiden ja yritysten kohtauspaikkoja ideoiden jatkokehittämiselle.

Lisätietoja
Mauno Laulumaa
Kehittämispäällikkö
Kehittämisyhtiö Witas Oy
puh. 044 459 6202
mauno.laulumaa(at)witas.fi

» Kehittämisyhtiö Witas Oy