Sulje | Tulosta
Tämä sivu on tulostettu: https://www.keksintojenviikko.fi/

Etusivu > Ajankohtaista > Tiedotteet 2021 > Puhujaesittelyssä Mika Poutala

Puhujaesittelyssä Mika Poutala

Mika Poutalan kuva.0,03 sekuntia.

Niin lähellä Keksintöjen Viikolle puhujaksi saapuva entinen pikaluistelija Mika Poutala oli ensimmäistä olympiamitaliaan. 16 vuoden ura päättyi kuitenkin pettymykseen ja uran kirkkain tähti jäi saavuttamatta.

Tappiot arvokisoissa opettivat Mikalle paljon elämästä ja siitä, miten epäonnistumisia tulisi käsitellä. Joillekin Mikan kokemukset saattavat aluksi tuntua kaukaisilta, mutta Mika vakuuttaa meidän kaikkien olevan pohjimmiltaan samanlaisia.

Multa on joskus kysytty, että miten kukaan pystyy yhtymään sun kokemuksiin, kun harva on olympiaurheilija. Pettymysten käsittely on yksi mun käsittelemä aihe ja haluan kyllä tavata sellaisen ihmisen, joka ei ole koskaan pettynyt, Mika pohtii.

Keksintöjen Viikolla Mikan puheen ydin tulee käsittelemään menestystä ja innovaatioita: mitä ne vaativat syntyäkseen? Mikä merkitys on unella, ravinnolla, liikunnalla, uskomuksilla ja arvoilla? Mikan tausta huippu-urheilijana, kyky käsitellä pettymyksiä ja taito rakentaa puhe omakohtaisten kokemusten kautta luovat kutkuttavan asetelman Keksintöjen Viikon lavalle.

Mikan lisäksi puhumaan saapuu 16-vuotias KoruMies Arvi. Hänet esittelemme seuraavaksi. Arvi osoittaa Keksintöjen Viikon henkeen, että innovointikyky ja yrittäjähenkisyys ei katso ikää!