Keksintöjen Viikko - Tietoa tapahtumasta
 

Tietoa tapahtumasta

 

Ainutlaatuinen ja valtakunnallisesti tunnettu keksintötapahtuma

Keksintöjen Viikko, Suomen ensimmäinen valtakunnallinen keksintötapahtuma, on järjestetty syksyisin vuodesta 2007 lähtien Viitasaarella pohjoisessa Keski-Suomessa.

Keksintöjen Viikko on keksintömessutapahtuma, joka kokoaa saman katon alle keksijöitä, yrittäjiä, valmistajia, asiakkaita, jakelukanavien edustajia, rahoittajia sekä palveluntuottajia tarjoten näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.

Keksijät esittelevät tapahtumassa keksintöjään, myyvät patentteja ja hakevat uusia yhteistyökumppaneita. Yrittäjät taas etsivät uusia tuotteita ja ideoita tai esimerkiksi ratkaisua omassa tuotannossa ilmenneeseen ongelmaan.

Vuosittain Keksintöjen Viikko -tapahtumassa on ollut useita kymmeniä näytteilleasettajia ja nähtävänä jopa yli 100 keksintöä, sovellutusta ja uutuustuotetta. Tapahtuman tuloksena on syntynyt uutta yritystoimintaa ja keksintöjä valmiiksi tuotteiksi.

Keksintöjen Viikolla keksijät ja yrittäjät ovat vuosittain solmineet useita lisenssi-, jälleenmyynti-, testaus-, tuotekehitys-, markkinointi- ja muita yhteistyösopimuksia. Keksintöjen Viikko on ollut jo monelle yritykselle se ensimmäinen messuesiintyminen mistä tuotteita on ponnistanut valtakunnan markkinoille ja jopa kansainvälisille areenoille. Tapahtuman kautta on syntynyt kansainvälisiä kontakteja mm. Italian, Iso-Britannian, Latvian, Ruotsin, Tanskan, Venäjän ja Viron markkinoille.

Keksintöjen Viikkoa pidetään positiivisena ja hyödyllisenä tapahtumana sekä keksijöiden että yrittäjien keskuudessa. Palaute messuille osallistuneilta tahoilta on ollut erittäin kannustavaa. Erityistä kiitosta on vuosi toisensa jälkeen saanut messujen rento ja leppoisa ilmapiiri – välitön yhteenkuuluvuuden tunne ja hyvä yhteistyöhenki. Kiitos siitä kuuluu kaikille näytteilleasettajillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

» Käy tykkäämässä tapahtumasta Facebookissa!
» Tutustu tapahtuman Youtube-kanavaan

Tapahtuma löytyy myös Instagramista: @keksintojenviikko

Keksintöjen Viikko palkittiin vuoden 2013 Tapahtuma Konsta -palkinnolla
Keksijän päivän pääjuhlassa Lahdessa marraskuussa 2013

Keksintöjen Viikko Tapahtuma Konsta 2013 -palkinto

 
Päivitetty 13.6.2018

KEKSINTÖJEN VIIKKO

Kehittämisyhtiö Witas Oy

  • 044 577 6385
  • keksintojenviikko@witas.fi

MISTÄ ON KYSE?

Keksintömessutapahtuma kokoaa yhteen keksijät, yrittäjät, rahoittajat, palveluntuottajat, valmistajat ja asiakkaat tarjoten näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.