Keksintöjen Viikko - Järjestäjien kannustepalkinto 2017 Crenoco Greenille
 

Järjestäjien kannustepalkinto 2017 Crenoco Greenille

Julkaistu 12.10.2017, päivitetty 24.10.2017
 

Järjestäjien kannustepalkinto luovutettiin yritykselle Crenoco Green. Yrittäjät Visa Törmälä ja Marja Salonen ovat kehittäneet luonnonkasvien kasvatus- ja kuivatusprosesseja sekä jalostusta hyvinvointituotteiksi.

Raati perusteli valintaa seuraavasti:
Liike-idea perustuu tähän mennessä huonosti hyväksikäytettyjen luonnonraaka-aineiden hyödyntämiseen. Tuotteet nojaavat vahvaan tutkimukseen ja perusteelliseen suunnitteluun ja omaavat suuren vientipotentiaalin. Yrittäjät ymmärtävät verkostoitumisen tehokkuuden sekä edut ja toimintamalli tarjoa laajentuessaan edellytykset yhteistyölle kerääjien ja jatkojalostajien kanssa. Liike-idea tukee alueen elinkeinostrategiaa (puhtaat tuotteet luonnosta, lähiruoka jne.) ja kasvien kuivatuksessa käytetään polttoaineena bioenergiaa. Markkinoinnissa tullaan hyödyntämään tieto- ja viestintätekniikkaa uudella tavalla ja yritys toimii hyvänä esimerkkinä muille vastaaville luonnonraaka-aineita jalostaville yrityksille.

Lisätietoja Crenoco Green, Visa Törmälä, puh. 050 544 6638

Kehittämisyhtiö Witaksen Jali Heilmann ja Mauno Laulumaa. Yrittäjät Marja Salonen ja Visa Törmälä
 
Päivitetty 24.10.2017

KEKSINTÖJEN VIIKKO

 

MISTÄ ON KYSE?

Keksintömessutapahtuma kokoaa yhteen keksijät, yrittäjät, rahoittajat, palveluntuottajat, valmistajat ja asiakkaat tarjoten näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.