Keksintöjen Viikko - Esko Valtaoja Keksintöjen Viikon vetonaulaksi
 

Esko Valtaoja Keksintöjen Viikon vetonaulaksi

Julkaistu 3.4.2018
 

Viitasaaren ensi syksyn keksintömessujen yksi kohokohta on avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaojan puheenvuoro keksintöjen merkityksestä.

Toinen odotettu alustaja on provokatiivisesta markkinoinnistaan tunnetun Varusteleka-verkkokaupan perustaja Valtteri Lindholm.

Keksintöjen Viikko -messut järjestetään 5.-6. lokakuuta 2018. Ne kokoavat yhteen keksijöitä ja yrittäjiä sekä heidän kumppaneitaan rahoittajista patenttiasiantuntijoihin.

Jo kymmenet keksijät ovat saaneet uutta potkua yritystoimintaansa Viitasaaren messuilta, jotka järjestetään nyt 12. kerran. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden esitellä ja testata tuote- ja palveluinnovaatioita sekä verkostoitua. Messujen merkitys on viime vuosina vain korostunut, kun myös startup-yrittäjät ovat todenneet sen hyväksi paikaksi edistää omaa liiketoimintaansa.

”Kun keksijä tai yrityksen perustaja tulee messuille ideansa kanssa, hän yleensä lähtee sieltä mukanaan paljon valmiimpi ajatus tuotteesta tai palvelusta”, kertoo messujen valmisteluista vastaavan Kehittämisyhtiö Witaksen toimitusjohtaja Mirja Arkimaa.

Arkimaan mukaan messuilla syntyy joka syksy uutta yritystoimintaa ja keksinnöistä jalostuu uusia tuotteita ja palveluja. Messuohjelmassa on myös alustuksia, jotka tarjoavat kiinnostavia näkökulmia yrittäjyyteen ja keksintöihin. Lisäksi tänä vuonna järjestetään koululaisille ja opiskelijoille keksintökilpailu.

Ohjelman täydentymistä voi seurata nettiosoitteessa www.keksintojenviikko.fi.

Keksintöjen Viikko on Suomen ensimmäinen ja ainutlaatuinen keksintömessutapahtuma Viitasaarella. Tapahtuman järjestää pohjoisessa Keski-Suomessa toimiva Kehittämisyhtiö Witas Oy yhteistyössä Viitasaaren kaupungin kanssa.

Lisätiedot: Kehittämisyhtiö Witas Oy, toimitusjohtaja Mirja Arkimaa, p. 044 765 7392.

 
Päivitetty 3.4.2018

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.