Keksintöjen Viikko - Klapirinkulalla pitchausvoitto
 

Klapirinkulalla pitchausvoitto

Julkaistu 5.10.2018
 
Markku Uusimäki näytti myös kisassa,
miten klapit pilkotaan rinkulan sisällä.

Somerolainen Markku Uusimäki vei voiton tämänvuotisessa Keksintöjen Viikon pitchauskisassa klapirinkulakeksintönsä myyntipuheella.

Uusimäki valikoitui voittajaksi kuuden pitchaajan joukosta. Hän toi lavalle hakkuupölkyn, jonka päälle hän oli asentanut oman keksintönsä, umpikumista valmistetun klapirinkulan. Lavalla tuomariston ja yleisön edessä hän sitten kirveellä pilkkoi halkoja ja osoitti konkreettisesti keksintönsä toimivuuden.

Myyntipuheessaan hän kehui klapirinkulan parantavan halonhakkaajan ergonomiaa.

”Selkä kiittää, ja työskentely on myös entistä tehokkaampaa. Halkoja ei tarvitse noukkia maasta vähän väliä, vaan ne kaikki jäävät rinkulan sisälle”, Uusimäki totesi.

Tuomaristo kiitti erityisesti Uusimäen esityksen selkeyttä, aitoutta ja havainnollisuutta sekä kiinnostavaa lavashow’ta.

 

 
Päivitetty 5.10.2018

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.