Keksintöjen Viikko - Vuoden 2018 kannustepalkinto JOKAPille
 

Vuoden 2018 kannustepalkinto JOKAPille

Julkaistu 6.10.2018, päivitetty 7.10.2018
 
Yrittäjä Jorma Pääkkö (oik.) esittelee
Jo-Bend-monitoimitelinettä
yhteistyökumppaninsa Arto Kariojan kanssa.

Keksintöjen Viikko -tapahtuman järjestäjä Kehittämisyhtiö Witas Oy antoi tämänvuotisen kannustepalkintonsa Kestilässä toimivalle Jorma Pääkön JOKAP-yritykselle ja sen Jo-Bend-telineelle.

Raati perusteli valintaa tuotteen uutuusarvolla sekä kaupallistettavuudella ja ekologisuudella. Lisäksi tuote on sellaisenaan valmis markkinoille. Teline herätti tapahtumassa paljon kiinnostusta myös logististen etujensa ja yksinkertaisuutensa vuoksi.

Jorma Pääkön keksimä teline on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sitä pystyy kuljettamaan levyn muodossa. Levystä avautuvissa telineissä on tuotteille pidikkeet, joissa voi säilyttää kaikenlaisia pulloja ja purkkeja, esimerkiksi spraypulloja, mausteita ja suihkusaippuoita. Tuote onkin hyvin monikäyttöinen ja sopii keittiöön siinä missä kylpyhuoneeseen, autotalliin tai huoltamollekin.

Tuotteelle haettiin hyödyllisyysmallisuojaa vuosi sitten. Sen myyntiä aloitellaan parhaillaan nettikaupassa ja jälleenmyyntiverkosto on rakenteilla.

Tiedustelut: Jorma Pääkkö, puh. 040 536 3211, www.jokap.fi

 

 
Päivitetty 7.10.2018

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.