Keksintöjen Viikko - Kahdessa päivässä kaikki mitä tarvitset keksintösi kaupallistamiseen
 

Kahdessa päivässä kaikki mitä tarvitset keksintösi kaupallistamiseen

Julkaistu 7.3.2019
 

Keksinnön matka myytäväksi tuotteeksi tuntuu usein pitkältä ja kiviseltä. Kompastuskiviä tulee eteen niin rahoituksessa, patentoinnissa kuin markkinoinnissa.

Vuosittainen Keksintöjen Viikko Viitasaarella on Suomen maanläheisin startup-tapahtuma. Se tarjoaa vastauksia moniin kysymyksiin ja tasoittaa tietä kaupalliseen menestykseen.


Käytännön apua kaikkiin keksijän haasteisiin

Oikeita ostavia asiakkaita

Yritykset etsivät messuilta keksijöitä ja ratkaisuja tiettyyn tarpeeseen ja kuluttajat uusia näppäriä tuotteita arkeen. 

Vetoapua enkeleiltä

Voit saada rahoittajan, vaikka tuotteesi ei olisi viimeisen päälle valmis. Enkelisijoittajat saapuvat varta vasten Keksintöjen Viikolle tutustumaan ruohonjuuritason keksijöihin, joilla on lupaava idea.

Arvokasta tietoa ilmaiseksi

Millaisia patentteja kannattaa hakea? Miten suojaat tuotteesi ja tuotemerkkisi? Mistä aloitat markkinoinnin? Nämäkin selvität kerralla – vieläpä maksutta. Paikalla on eri alojen asiantuntijoita sinua varten.

Korvaamatonta palautetta

Keksintöjen Viikolla pääset testaamaan keksintöäsi sadoissa aidoissa asiakaskohtaamisissa. Lähdet oikeaan suuntaan tuotekehityksessä ja markkinoinnissa.

Varmuutta myymiseen

Käytännönläheisessä työpajassa viilaat myyntipuheesi kuntoon. Kun tiedät mitä sanot, esiintyminenkin tuntuu mukavammalta.

Näkyvyyttä

Keksintöjen Viikko on kasvanut merkittäväksi innovaatiomoottoriksi, joka kiinnostaa valtakunnallista mediaa. Jos keksintösi herättää median huomion, voit saada valtavasti näkyvyyttä televisiossa, radiossa, somessa ja lehdissä.

Varaa pöytä Keksintöjen Viikolta – ikinä ei tiedä mitä se poikii

Joka vuosi keksijät saavat messuilta lisenssi-, jälleenmyynti-, testaus-, tuotekehitys-, markkinointi- ja muita yhteistyösopimuksia. Seuraavalla Keksintöjen Viikolla sinäkin voit saada juuri sen ratkaisevan kontaktin.


Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

puh. 044 577 6385
keksintojenviikko(at)witas.fi
facebook.com/keksintojenviikko1
IG @keksintojenviikko
www.keksintojenviikko.fi
Messupaikka: Viitasaari Areena (Urheilutie 9)

 

 
Päivitetty 7.3.2019

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.