Keksintöjen Viikko - Keksintöjen Viikolla kohtaat inspiroivat keksijät ja keksinnöt
 

Keksintöjen Viikolla kohtaat inspiroivat keksijät ja keksinnöt

Julkaistu 26.2.2019, päivitetty 7.3.2019
 

Suomalaiset ovat keksijäkansaa. Viitasaaren vuosittaisella Keksintöjen Viikolla tutustut mahtaviin oivalluksiin ja oivaltajiin. Kun etsit sijoituskohdetta tai uudenlaisia ratkaisuja ja tuotteita, tule Keksintöjen Viikolle.


Löydä täsmäratkaisu yrityksellesi

Onko sinulla tarve, johon ei ole valmista ratkaisua? Säästä aikaa ja rahaa – etsi ensimmäisenä Keksintöjen Viikolta. Tavoitat kerralla kymmeniä keksijöitä, tuotekehittäjiä ja eri alojen asiantuntijoita.

Sijoita luovuuden kultahippuihin

Keksintöjen Viikko on Suomen ykköstapahtumia enkelisijoittajille. Kymmenet innovaationpoikaset ympäri Suomen kaipaavat näkemystäsi, aikaasi ja rahaasi. Tule valitsemaan tulevaisuuden tuotteet, joiden tarinassa haluat olla mukana.

Luo verkostoja

Keksintöjen Viikon ilmapiirissä verkostot syntyvät luonnostaan. Löydä kumppanuuksia, alihankkijoita, työntekijöitä ja uudenlaisia palveluja.

Markkinoi asiantuntemustasi kasvotusten

Tapaa potentiaalisia asiakkaita juuri kun he tarvitsevat palveluasi. Keksijät ja yritykset kaipaavat apua mm. IPR-kysymyksissä, rahoituksessa, patenteissa ja markkinoinnissa.

Vie keksinnöt kotiisi

Osta messuilta arkea helpottava keksintö: marjaharava, nivelaita, turvatikas, peitonpidike, pulloteline, yhdistelmäviila, pihakone, klapirinkula, huoltovapaa sadevesikouru….

Tule Keksintöjen Viikolle 4.-5.10.2019 Viitasaari Areenalle – ikinä ei tiedä mitä se poikii


puh. 044 577 6385
keksintojenviikko(at)witas.fi
facebook.com/keksintojenviikko1
IG @keksintojenviikko
www.keksintojenviikko.fi
Messupaikka: Viitasaari Areena (Urheilutie 9)

 

 
Päivitetty 7.3.2019

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.