Keksintöjen Viikko - Usein kysyttyä
 

Usein kysyttyä

 

Kuka vastaa messujen järjestämisestä?
Messujärjestelyistä vastaa paikallinen Kehittämisyhtiö Witas Oy yhteistyössä Viitasaaren kaupungin kanssa. Witas Oy on Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren kuntien omistama elinkeinoyhtiö.

Kuinka ilmoittaudun näytteilleasettajaksi messuille?
Pääset ilmoittautumaan näytteilleasettajaksi Ajankohtaista-sivulta löytyvän ilmoittautumislinkin kautta.

Mikä on näytteilleasettajapaikan hinta?
Osastojen hinnat vaihtelevat 100-150 € (+ alv) välillä osaston koosta riippuen. Hinta sisältää valmiit messuseinät, pöydän, tuolin sekä sähköt.

Onko messuille sisäänpääsymaksua?
Ei ole. Messukävijöille sisäänpääsy on maksuton.

Onko messupaikalla käytössä langaton verkko?
Messupaikalla on käytössä avoin WLAN-internetyhteys. On kuitenkin hyvä huomioida, että runsaasta käyttäjämäärästä johtuen verkko voi kuormittua ja hidastua.

Mistä voin varata majoitusta tapahtuman ajaksi?
Lähimmät majoituspaikat ovat Hotelli Pihkuri (messupaikalle n. 1 km), Miekkaniemi Bed & Breakfast (messupaikalle n. 3 km) sekä Aikon Kartano (messupaikalle n. 7 km). Lisää majoitusvaihtoehtoja (mm. mökkimajoitusta) sekä muita alueen palveluita löydät sähköisestä palveluhakemistosta osoitteesta www.paikalliset.fi.

Kuinka monta kertaa Keksintöjen Viikko -tapahtuma on järjestetty?
Keksintöjen Viikko -tapahtuma on järjestetty Viitasaarella vuodesta 2007 lähtien joka syksy.

Miksi nimi Keksintöjen Viikko?
Keksintöjen Viikon päätapahtuma on kaksipäiväiset messut Viitasaari Areenalla perjantaina ja lauantaina, mutta järjestämme Keksintöjen Viikon aikana myös muita pääasiassa yrittäjille suunnattuja tilaisuuksia ja valmennuksia.

Kuinka saapua Viitasaarelle?
Viitasaari sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa Nelostien (valtatie 4) varrella. Välimatkaa Jyväskylästä on 100 km, Kuopiosta 140 km, Oulusta 240 km ja Seinäjoelta 180 km. Lähin rautatieasema sijaitsee Jyväskylässä ja lentoasema Tikkakoskella 85 km päässä Viitasaarelta.

Mihin voin pysäköidä autoni?
Messupaikalle on opastus Nelostieltä Kaskipuun tehtaan ja Nesteen huoltamon kohdalta. Messujen pysäköintialueena toimii Viitasaari Areenan ja Uimahalli Simmarin yhteinen pysäköintialue. Lisätilaa tarjoaa viereinen hiekkakenttä sekä läheisen Hurrikaanihallin pysäköintialue. Järjestyksenvalvojat toimivat pysäköintialueella messupäivien ajan. Pysäköintimaksuista ei tarvitse huolehtia, sillä Viitasaarella pysäköinti on kaikkialla maksutonta.

 
Päivitetty 14.6.2019

KEKSINTÖJEN VIIKKO

Kehittämisyhtiö Witas Oy

  • 044 577 6385
  • keksintojenviikko@witas.fi

MISTÄ ON KYSE?

Keksintömessutapahtuma kokoaa yhteen keksijät, yrittäjät, rahoittajat, palveluntuottajat, valmistajat ja asiakkaat tarjoten näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.