Keksintöjen Viikko - UKK
 
« Edellinen | Seuraava »

UKK

 

Näenkö virtuaalimaailmassa keskustelukumppanini oikeasti vai virtuaalisesti? 
Kukin messuosallistuja luo itselleen AltspceVR-ohjelman ohjeiden mukaisesti oman virtuaalihahmon eli avattaren. Omaa virtuaalihahmoa liikutellaan tietokoneen näppäimistön avulla ja messuhalli nähdään tietokoneen näytöllä oman virtuaalihahmon “silmin”. Myös keskustelut käydään virtuaalihahmojen kesken.

Tarvitsenko mikrofonin keskustellakseni virtuaalimaailmassa? 
Kyllä, jotta voit keskustella virtuaalimaailmassa muiden osallistujien kanssa sinulla tulee olla käytössä vähintään tietokoneen oma kaiutin ja mikrofoni, mutta suosittelemme vahvasti käyttämään erillisiä kuulokkeita, joissa on mikrofoni.

Minkä nimen muut osallistujat näkevät virtuaalihahmollani?
First Name (etunimi) näkyy toisille osallistujille oman avatar-hahmosi yläpuolella. Username (käyttäjänimi) näkyy Menu-ikkunassa Friends-välilehdellä vain niillä osallistujilla, jotka ovat lisänneet sinut kaveriksi. 

Kuinka ilmoittaudun näytteilleasettajaksi messuille?
Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Onko virtuaalimessuilla vierailijoille pääsymaksua?
Ei ole. Messukävijöille sisäänpääsy on maksuton.

Kuinka monta kertaa Keksintöjen Viikko -tapahtuma on järjestetty?
Keksintöjen Viikko -tapahtuma on järjestetty Viitasaarella vuodesta 2007 lähtien joka syksy. Vuonna 2020 Keksintöjen Viikko järjestetään poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi kokonaan virtuaalimessutapahtumana.

Kuka vastaa virtuaalimessujen järjestämisestä?
Messujärjestelyistä vastaa Kehittämisyhtiö Witas Oy yhteistyössä Viitasaaren kaupungin ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKE:n kanssa. Witas Oy on Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren kuntien omistama elinkeinoyhtiö.

Miksi nimi Keksintöjen Viikko?
Keksintöjen Viikon päätapahtuma on kaksipäiväiset messut perjantaina ja lauantaina, mutta järjestämme Keksintöjen Viikon aikana myös muita pääasiassa yrittäjille suunnattuja tilaisuuksia ja valmennuksia.

 
Päivitetty 11.9.2020

      

    

MISTÄ ON KYSE?

Keksinnön tie kaupalliseen menestykseen voi olla pitkä ja kuoppainenkin. Keksintöjen Viikko -tapahtuman tavoitteena on tasoittaa tätä polkua törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.