Keksintöjen Viikko - Tervetuloa tapaamaan Keski-Suomen Yrityskummeja ja Keski-Suomen Yrittäjiä Keksintöjen Viikolle 2019
 

Tervetuloa tapaamaan Keski-Suomen Yrityskummeja ja Keski-Suomen Yrittäjiä Keksintöjen Viikolle 2019

Julkaistu 26.9.2019, päivitetty 27.9.2019
 

Yhdessä olemme iso alueellinen yrittäjän tukiverkosto. Olemme kuuntelevana korvana ja sparraavana tukena, kiteyttää Yrityskummien aluekoordinaattori / Keski-Suomen Yrittäjien järjestöpäällikkö Sari Laitinen.

Yrittäjän ei tarvitse pärjätä kaiken kanssa yksin, oman tekemisen tueksi on saatavilla apua. Yrityskummit tarjoavat maksutonta neuvontaa esimerkiksi silloin kun yrittäjä kaipaa ulkopuolista näkemystä liiketoiminnan solmukohdissa tai kehittämisen haasteissa.

Yrityskummit on joukko keskisuomalaisia liike-elämän osaajia, joilla on aito halu jakaa omaa osaamistaan eteenpäin ja auttaa yrittäjiä onnistumaan. Myös Yrittäjäjärjestön kannalta on hienoa päästä mukaan tapaamaan yrittäjiä ja kohtaamaan eri alojen tekijöitä. Maamme suurimmassa ja vaikuttavimmassa yrittäjäjärjestössä meitä on mukana jo 115 000 jäsentä ja olemme vahva vaikuttaja, niin alueellisesti kuin paikallisesti.

 

 
Päivitetty 27.9.2019

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.