Keksintöjen Viikko - Kasvuyritysvalmentaja Markus Mäntynen mukana tapahtumassa perjantaina 4.10.2019 - mitä ovat startupien sudenkuopat?
 

Kasvuyritysvalmentaja Markus Mäntynen mukana tapahtumassa perjantaina 4.10.2019 - mitä ovat startupien sudenkuopat?

Julkaistu 26.9.2019, päivitetty 27.9.2019
 

Startupien sudenkuopat. Olisiko ns. Venture Building -malli ratkaisu startupien ongelmiin? 

Jopa 92 % startupeista epäonnistuu ja samaan aikaan pk-yrityksissä tuskaillaan kasvun haasteiden parissa. Kokenut kasvuyritysvalmentaja Markus Mäntynen kehottaa miettimään, olisiko Venture Building -malli ratkaisu edellämainittuihin ongelmiin? Kuinka saada startup-ideanikkarit ja pk-yritykset puhaltamaan yhteen hiileen ja Suomi kasvu-uralle?

Kasvu.io Growth Venture Oy:n toimitusjohtaja Markus Mäntynen on mukana Keksintöjen Viikko -tapahtumassa perjantaina 4.10.2019. Voit varata Markukselle puolen tunnin henkilökohtaisen startup-sparrausajan numerosta 044 748 8124.

 

 

 

 

 

 

 
Päivitetty 27.9.2019

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.