Keksintöjen Viikko - Tapanin Keksintöjen Viikko -blogi: Kuka keksi Keksintöjen Viikon?
 

Tapanin Keksintöjen Viikko -blogi: Kuka keksi Keksintöjen Viikon?

Julkaistu 28.9.2019
 

Tapani Laitinen

Tapani Laitinen
Kehittämisyhtiö Witas Oy:n toimitusjohtaja

Minäpä tiedän. Tapahtuman alkusysäys sai alkunsa Kinnulassa, niin kuin moni muukin hyvä asia. Esimerkiksi kolmen Witas-alueen kunnanjohtajan syntymäpaikka on Kinnulan kunnassa. Keksintöjen Viikon keksijät ovat yhä hyvinkin lähellä Witasta ja todennäköisesti tapaan heidät myös parin viikon päästä Viitasaari Areenalla. En vielä ehtinyt kysyä lupaa nimien julkaisemiseen näiltä herroilta, joten valitettavasti tämä jää tulevaisuuteen, johonkin sen arvoiseen tapahtumaan.

Mielestäni Keksintöjen Viikon keksiminen on jo itsessään aikamoinen keksintö. On hyvin ennakkoluulotonta ja innovatiivista järjestää tapahtuma keksintöjen ympärille.

Nyt jo 13. kertaa Viitasaarella järjestettävä lokakuun ensimmäisen viikonloppuun ajoittuva vuotuinen Keksintöjen Viikko on saavuttanut valtakunnallisessa, varsin heterogeenisessä tapahtumakartassa, vakiintuneen asemansa.

Lue Tapanin blogikirjoitus kokonaisuudessaan

 
Päivitetty 28.9.2019

KEKSINTÖJEN VIIKKO

Keksintöjen Viikon järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki.

      

    

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -tapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.