Keksintöjen Viikko - Perjantain pitchauskilpailu ratkesi kahteen palkitsemiseen
 

Perjantain pitchauskilpailu ratkesi kahteen palkitsemiseen

Julkaistu 4.10.2019, päivitetty 6.10.2019
 

Keksintöjen Viikon perjantai-iltapäivän pitchauskilpailu ratkesi kahteen palkitsemiseen. Voittajaksi nousi leppävirtalaisen Sikkum Global -yrityksen toimitusjohtaja Tomi Lindström, joka käytti vakuuttavan myyntipuheenvuoron keksimästään uudesta Sikkum-täsmäkuivausmenetelmästä. Siinä betonin kuivumista ja työprosessia tehostetaan kuivauslevystöllä, johon liitetään kuivauslaite. Kunniamaininnan sai juvalaisen Kössi-tuotteen Kyösti Matiskainen. Hän esitteli keksimäänsä aurinkopaneelin lumentyöntölastaa sekä harjaa, joita käytetään aurinkopaneelien puhdistamiseen. Tuotteet on valmistettu materiaaleista, jotka eivät vahingoita paneelien pintoja tai rakenteita.

Kyösti Matiskainen, Tomi Lindström sekä pitchauskilpailun tuomaristo
 
Päivitetty 6.10.2019

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.