Keksintöjen Viikko - Hae mukaan Suomen ensimmäiselle Keksintöjen Kasvupolulle!
 
« Edellinen | Seuraava »

Hae mukaan Suomen ensimmäiselle Keksintöjen Kasvupolulle!

Julkaistu 12.2.2020, päivitetty 26.6.2020
 

Keksintöjen Kasvupolku on osa valtakunnallista Kasvu Open -sparrausohjelmaa, joka tarjoa yrityksille maksutonta apua ja sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen. Mukaan kasvupolulle etsitään kasvuhaluisia yrityksiä, joilla on innovatiivisia ideoita, tuotteita, palveluita tai liiketoimintamalleja.

Valtakunnallisen Keksintöjen Kasvupolun mahdollistajina toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Keksintöjen Viikko -tapahtuma, Kasvu Open Oy, Viitasaaren kaupungin sekä Pisla Oy.

Haku Keksintöjen Kasvupolulle on avoinna 1.4.2020 saakka.

Päivitys 23.3.2020! Koronakriisistä johtuen alunperin 1.4.2020 päättyvää hakuaikaa Keksintöjen Kasvupolulle on jatkettu viikolla. Viimeinen hakupäivä on tiistai 7.4.2020.

Lue lisää ja hae mukaan!

 
Päivitetty 26.6.2020

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.