Keksintöjen Viikko - Messuohjeet
 

Messuohjeet

 

Tietokoneen laitteistovaatimuksena on Microsoftin Windows 10 -käyttöjärjestelmä, jossa on päivitykset ajan tasalla. Tietokoneessa tulee olla vähintään i5-prosessori ja 4 Gt muistia (huom. nämä vaatimukset voivat täyttyä jopa 10 v. vanhassa tietokoneessa). Lisäksi AltspaceVR-ohjelma tarvitsee toimiakseen vapaata levytilaa 500 Mt.

Suosittelemme hyvän äänenlaadun varmistamiseksi ja äänen kaikumisen estämiseksi erillisten kuulokkeiden käyttämistä. Varmistathan, että kuulokkeissa on käytettävissä myös mikrofoni juttutuokioita varten.


1. Lataa AltspaceVR-ohjelma joko Microsoftin kaupasta tai Steamista.

2. Kun asennus on onnistuneesti tehty, käynnistä ohjelma. Huomioi, että lataaminen kestää hetken.

3. Luo itsellesi käyttäjätunnus klikkaamalla Sign Up oikealta ja täytä lomake. 

4. Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa AltspaceVR:ään, suosittelemme tutustumaan ohjelman käyttöön valmiin opastuksen avulla. Pääset opastukseen/turiaaliin klikkaamalla Start Tutorial ja sen jälkeen Begin Tutorial. Halutessasi voit myös jatkaa omin avuin klikkaamalla Explore on my Own.

5. Klikkaamalla Customize Avatar pääset luomaan oman avatar-hahmosi. Vasemmasta reunasta voit muokata avatarin ulkonäköä.

6. Pikaohje liikkumiseen hiirellä ja näppäimistön avulla. Seuraavaksi opastuksessa harjoitellaan virtuaaliympäristössä liikkumista, seuraa ohjelmassa näkyviä ohjeita.

7. Hienoa, olet valmis messuille!

8. Klikkaamalla Menu pääset tutustumaan esim. AltspaceVR-ympäristössä järjestettäviin tapahtumiin, kirjautumaan ulos sekä voit poistua klikkaamalla Exit Altspace.

 
Päivitetty 7.6.2021

KEKSINTÖJEN VIIKKO

044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.