Keksintöjen Viikko - Keksi-kuulumisia: Kertakeikautus laajennettuun todellisuuteen
 

Keksi-kuulumisia: Kertakeikautus laajennettuun todellisuuteen

Julkaistu 4.8.2020, päivitetty 11.8.2020
 

Tapani Laitinen

Meillä Kehittämisyhtiö Witaksella aloitettiin Keksintöjen Viikko -tapahtuman suunnittelu perinteiseen tapaan tämän vuoden alussa. Syksyn messut vaativat pitkäjänteistä valmistelua ja ison tiimin yhteistyötä. Kunnes tuli korona. Tajusimme, että lokakuu on niin kaukana, ettei kukaan pysty ennustamaan, onko epidemia varmasti silloin ohi ja voidaanko livemessut järjestää. 

Pienen pähkäilyn jälkeen innostuimme porukalla siitä, että keikautamme Keksintöjen Viikon kerralla interaktiiviseen virtuaalimaailmaan. Enää lomien jälkeen emme sitä ehtisi tehdä, joten teimme sen heti alkukesästä. Kun Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke lupautui yhteistyökumppaniksemme ja messujen tekniseksi toteuttajaksi, tiesimme, että tämä on ainoa oikea ratkaisu.

Tästä päätöksestä alkoi myös meidän järjestäjien oma oppimispolku.

Lue Tapanin blogikirjoitus kokonaisuudessaan

 
Päivitetty 11.8.2020

      

    

MISTÄ ON KYSE?

Keksinnön tie kaupalliseen menestykseen voi olla pitkä ja kuoppainenkin. Keksintöjen Viikko -tapahtuman tavoitteena on tasoittaa tätä polkua törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.