Keksintöjen Viikko - Maksuton pitchausvalmennus 1.10.2020
 
Ajastettu

Maksuton pitchausvalmennus 1.10.2020

 

Kaipaatko vinkkejä oman esiintymistyylin löytämiseen?
Pohditko, kuinka saada viestisi perille hyvin lyhyessä ajassa?

Mikäli vastasit kyllä, on tämä valmennus suunnattu juuri sinulle.

Tervetuloa torstaina 1.10.2020 klo 13–16 käytännönläheiseen ja maksuttomaan etävalmennukseen hiomaan myyntipuheesi huippukuntoon! Valmennus on suunnattu pääasiassa Keksintöjen Viikon näytteilleasettajille. Maksimi osallistujamäärä on 20 henkilöä.

  • Millainen esiintyjä sinä olet? Oletko hillitty introvertti ja eloisa ekstrovertti? Omat vahvuutensa kannattaa tunnistaa, jotta niitä voi harjoitella lisää. Millainen esiintyminen tuntuu sinulle itsellesi luontevalta?
     
  • Pitchaaminen kannattaa suunnitella. Paljonko aikaa on käytössä? Kenelle puhut? Mikä on tärkein viestisi? Miten saat kontaktin yleisöösi? Mitä haluat heidän tekevän esityksesi jälkeen? Kuinka esiintymisjännitykseen kannattaa suhtautua. Riittävä suunnittelu vähentää haitallista esiintymisjännitystä.
     
  • Mitä kehonkielesi kertoo sinusta? Kuinka seisot? Minkä vaikutelman yleisösi saa sinusta?

Valmennuksen vetäjänä toimii valmentaja (KTM) Mika Pesonen.

Kolmen tunnin pitchausvalmennus toteutetaan etänä Teams-sovelluksen kautta.

"Mika oli kouluttajana erittäin mukaansatempaava. Harvoissa koulutuksissa kouluttaja itse on näin läsnä ja halu auttaa niin suuri. Esiintymiskoulutuksessa osallistuja joutuu aina menemään ulos omalta mukavuusalueeltaan, mutta Mikalla on hieno tapa kannustaa ja osallistaa painostamatta. "Tuomas Vuori, Toimitusjohtaja, Videolle Productions Oy

Ilmoittaudu valmennukseen sähköpostitse lennatin(at)viitasaari.fi

Valmennuksen järjestää Osaamiskeskus Lennätin 2.0 yhteistyössä Keksintöjen Viikon kanssa.
 

 

        

 

 
Päivitetty 2.10.2020

KEKSINTÖJEN VIIKKO

Keksintöjen Viikon järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki.

      

    

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -tapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.