Keksintöjen Viikko - Näytteilleasettajat
 

Näytteilleasettajat

 

Jos sinulla on idea, meillä on kanava, jota pitkin voit kertoa siitä maailmalle

Virtuaalisesti toteutettava Keksintöjen Viikko XR -messutapahtuma tarjoaa 2.–3. lokakuuta 2020 ainutlaatuisen tilaisuuden kertoa ideastasi innovaatiohenkisille asiantuntijoille ja sijoittajille sekä potentiaalisille yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. Luvassa on ennennäkemätön messuelämys koko tapahtuman rakentuessa virtuaaliseen AltspaceVR-ympäristöön. Kansainvälisestikin harvinaisessa laajennetun todellisuuden messutapahtumassa niin messuvieraat, puhujat kuin näytteilleasettajatkin liikkuvat avatar-virtuaalihahmoina virtuaalisessa messukeskuksessa.

Tapahtuma on avoinna kumpanakin messupäivänä klo 12–16.


Näytteilleasettajaksi tapahtumaan!

» Tutustu osastovaihtoehtoihin

» Kurkkaa virtuaaliseen messuhalliimme

» Varaa oma osastosi

» Tutustu messuohjeisiin


 Keksintöjen Viikon virtuaalimessujen päälavalla 2.–3. lokakuuta 2020

     


Tervetuloa virtuaalimaailmaan

Virtuaaliympäristössä aivan kuten messuilla yleensäkin, voit esitellä ideasi potentiaalisille rahoittajille, yhteistyökumppaneille ja asiakkaille, voit kysyä neuvoa eri alojen asiantuntijoilta, keskustella messukävijöiden kanssa, kuunnella ajatuksia herättelevät puheenvuorot sekä verkostoitua muiden näytteilleasettajien kanssa. 

Huomioithan, että Microsoftin AltspaceVR-ohjelman vuoksi koneessasi tulee olla käytössä Windows 10 -käyttöjärjestelmä.

Tuntuuko virtuaalimaailma vieraalta?

Ei hätää. Järjestämme avointa ja maksutonta etäkoulutusta syyskuun ajan joka keskiviikko klo 18–19.

» Ilmoittaudu etäkoulutukseen


Mikä Keksintöjen Viikko?

Keksintöjen Viikko on startup- ja keksintötapahtuma, joka on jo 14 vuoden ajan auttanut yrityksiä ja yksityishenkilöitä innovaatioiden kaupallistamisessa ja kehittämisessä. Tapahtuma kokoaa saman katon alle keksijöitä, tuotekehittäjiä ja startup-yrittäjiä sekä innovaatioalan asiantuntijoita ja vaikuttajia. Tapahtuma houkuttelee paikalle runsain joukoin myös rahoittajia ja bisnesenkeleitä.
 

Haluatko lisätietoja tapahtumasta, ota yhteyttä messutiimiimme!

puh. 044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi

» Tilaa Keksintöjen Viikon uutiskirje

 
Päivitetty 24.9.2020

      

    

MISTÄ ON KYSE?

Keksinnön tie kaupalliseen menestykseen voi olla pitkä ja kuoppainenkin. Keksintöjen Viikko -tapahtuman tavoitteena on tasoittaa tätä polkua törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.