Keksintöjen Viikko - Näytteilleasettaja
 

Näytteilleasettaja

 

Jos sinulla on idea, meillä on kanava, jota pitkin voit kertoa siitä maailmalle

Keksintöjen Viikko -tapahtumasta saat apua ideasi jalostamiseen ja keksintösi kaupallistamiseen. Messuilla pääset kertomaan ideastasi innovaatiohenkisille asiantuntijoille ja sijoittajille sekä potentiaalisille yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. Lisäksi näytteilleasettajana sinulla on mahdollisuus osallistua asiantuntijasparrauksiin.

Tie ideasta kaupalliseen menestykseen on useimmiten pitkä ja kuoppainen. Keksintöjen Viikko -tapahtuman tavoitteena on tasoittaa tuota tietä törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Messuille ovat tervetulleita niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin.

Lähde rohkeasti mukaan ja esittele oma innovatiivinen idea, tuote, palvelu tai liiketoimintamalli. Ikinä ei tiedä mitä se poikii.

Keksintöjen Viikko -tapahtuma järjestetään 15. lokakuuta 2021 klo 10–16. 

Näytteilleasettajien ilmoittautumisaika vuoden 2021 tapahtumaan on päättynyt! Voit tiedustella mahdollisia näytteilleasettajapaikkoja sähköpostitse keksintojenviikko(at)witas.fi tai puhelimitse 044 577 6385.

»  Lue kuinka Keksintöjen Viikko -tapahtuma voi auttaa sinua ideasi/keksintösi kaupallistamisessa

»  Lue muiden keksijöiden ja yritysten kokemuksista


Tervetuloa Keksintöjen Viikon virtuaalimaailmaan omalta kotisohvaltasi

Keksintöjen Viikko -tapahtuma järjestetään virtuaalisessa AltspaceVR-ympäristössä. Kansainvälisestikin harvinaisessa laajennetun todellisuuden messutapahtumassa niin messuvieraat, puhujat kuin näytteilleasettajatkin liikkuvat avatar-virtuaalihahmoina virtuaalisessa messukeskuksessa.

Virtuaaliympäristössä aivan kuten messuilla yleensäkin, voit esitellä ideasi potentiaalisille rahoittajille, yhteistyökumppaneille ja asiakkaille, voit kysyä neuvoa eri alojen asiantuntijoilta, keskustella messukävijöiden kanssa, kuunnella ajatuksia herättelevät puheenvuorot sekä verkostoitua muiden näytteilleasettajien kanssa.


Mikä Keksintöjen Viikko?

Keksintöjen Viikko on perinteisesti Viitasaarella järjestettävä voittoa tavoittelematon startup- ja keksintötapahtuma, joka on jo 15 vuoden ajan auttanut yrityksiä ja yksityishenkilöitä innovaatioiden kaupallistamisessa ja kehittämisessä. Tapahtuma kokoaa saman katon alle keksijöitä, tuotekehittäjiä ja startup-yrittäjiä sekä innovaatioalan asiantuntijoita ja vaikuttajia. Tapahtuma houkuttelee paikalle runsain joukoin myös rahoittajia ja bisnesenkeleitä.

Haluatko lisätietoja tapahtumasta, ota yhteyttä messutiimiimme!

puh. 044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi

 
Päivitetty 14.10.2021

KEKSINTÖJEN VIIKKO

044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.