Keksintöjen Viikko - Vierailijat
 

Vierailijat

 

Ei niin pientä ideaa, etteikö sillä maailmaa voisi mullistaa

Virtuaalisesti toteutettavassa Keksintöjen Viikko XR -messutapahtumassa 15. lokakuuta 2021 pääset tutustumaan uusiin innovaatioihin ja keksintöihin ja voit löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja yhteistyökumppaneita. Hyvillä ideoilla on mahdollisuus osaavissa käsissä kehittyä jopa maailmanluokan menestystuotteiksi! 

Tapahtuma on avoinna klo 10–16 ja osallistuminen on messuvierailijoille maksutonta!

Kansainvälisestikin harvinaisessa laajennetun todellisuuden messutapahtumassa niin messuvieraat, puhujat kuin näytteilleasettajatkin liikkuvat Microsoftin AltspaceVR-ympäristöön rakennetussa virtuaalisessa messukeskuksessa.

Voit osallistua tapahtumaan omalta tietokoneeltasi. Huomioithan, että koneessasi tulee olla käytössä Microsoftin Windows 10 -käyttöjärjestelmä. Vaihtoehtoisesti voit seurata tapahtuman livelähetystä Keksintöjen Viikon YouTube-kanavalla.

» Tutustu messuohjeisiin

» Kurkkaa virtuaaliseen messuhalliimme     


Tervetuloa virtuaalimaailmaan

Virtuaalisessa AltspaceVR-ympäristössä voit liikkua avatar-virtuaalihahmona, tutustua uusiin keksintöihin ja innovaatioihin, kuunnella ajatuksia herättelevät puheenvuorot, verkostoitua ja jutella muiden messukävijöiden sekä eri alojen asiantuntijoiden kanssa.


Mikä Keksintöjen Viikko?

Keksintöjen Viikko on Viitasaarella järjestettävä startup- ja keksintötapahtuma, joka on jo 15 vuoden ajan nostanut esiin innovatiivisia tuotteita, palveluita ja liiketoimintamalleja. Kun etsit sijoituskohdetta, uudenlaisia ratkaisuja ja tuotteita tai liiketoimintamahdollisuuksia tule Keksintöjen Viikolle!

» Tilaa Keksintöjen Viikon uutiskirje

 
Päivitetty 26.2.2021

KEKSINTÖJEN VIIKKO

Keksintöjen Viikon järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki.

      

    

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -tapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.