Keksintöjen Viikko - Puhujaesittelyssä KoruMies Arvi
 

Puhujaesittelyssä KoruMies Arvi

Julkaistu 9.6.2021
 

Korumies Arvi Martikainen hevosen kanssa.Miten tavoitella omia unelmiaan? Mitä sisukas ja systemaattinen työskentely omien tavoitteiden eteen käytännössä tarkoittaa? Se selviää Korumies Arvi Martikaisen puheenvuorosta, kun hän tulee laittamaan virtuaalitilan lauteet kuumaksi Keksintöjen Viikko -tapahtumassa 15.10.2021.

Kunnianhimoa ja päättäväisyyttä ilmentävä 16-vuotias Arvi on aloittanut yrittämisen jo 10-vuotiaana. Kaikki lähti siitä, kun hän aloitti rakentamaan koruja rahoittaakseen uuden kilpahevosen hankkimisen esteratsastukseen. Idea kasvoi yritystoiminnaksi ja tänä päivänä Arvi rahoittaa tulevan kauden kisakulut kokonaan yritystoimintansa avulla.

Haluan olla esikuva muille ja osoittaa, että mikä tahansa on mahdollista, kun uskoo omiin unelmiinsa. Keksintöjen Viikolla tulen kertomaan yritystarinani ja sen, miten olen onnistunut kaupallistamaan ja brändäämään toimintani hevosmaailmaan, kertoo Arvi.

 
Päivitetty 9.6.2021

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.