Keksintöjen Viikko - Keksinnöt ja teollinen muotoilu -webinaari 13.10.2021
 

Keksinnöt ja teollinen muotoilu -webinaari 13.10.2021

Julkaistu 17.6.2021, päivitetty 7.10.2021
 
Heikki Koivurova.
Heikki Koivurova, kuvaaja Tommi Turunen

Tervetuloa kuulemaan muotoilija Heikki Koivurovan näkemys siitä, mikä on muotoilun rooli ja merkitys yritykselle ja liiketoiminnalle keskiviikkona 13.10.2021 klo 15-17 etäyhteydellä.

Voiko muotoilu toimia liiketoiminnan uskottavuuden lisääjänä?

Ehdottomasti voi!

Osana Keksintöjen Viikon ohjelmaa kuulemme muotoilija Heikki Koivurovan kertomana, kuinka liiketoiminta tehdään uskottavaksi muotoilun avulla ja kuinka siitä voivat hyötyä kaikenlaiset toimijat – yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta.

"Muotoilua ei välttämättä edes huomaa, paitsi parempana tuloksena. Elämme niin läpeensä muotoillussa maailmassa, että muotoilijoiden ja brandinrakentajien työpanosta ei enää edes huomaa! Sekä yrityksen että tuotteiden tarkoituksenmukainen ulkoinen olemus - yhtenäinen viesti – alkaa olla jo edellytys motivoituneen asiakkuuden hoitoon. Jos on motivaatiota löytyy keinot. Jos sitä ei ole, löytyy selitykset", kertoo muotoilija Heikki Koivurova.

 

Ilmoittaudu mukaan webinaariin viimeistään tiistaihin 12.10.2021 mennessä.

 

 
Päivitetty 7.10.2021

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.