Keksintöjen Viikko - Tuntuuko virtuaalimaailma vieraalta? Ilmoittaudu koulutukseen!
 

Tuntuuko virtuaalimaailma vieraalta? Ilmoittaudu koulutukseen!

Julkaistu 30.8.2021
 

Keksintöjen Viikko -tapahtuma toteutetaan virtuaalisessa AltspaceVR-ympäristössä, jossa voit liikkua avatar-virtuaalihahmona, tutustua uusiin keksintöihin ja innovaatioihin, kuunnella ajatuksia herättelevät puheenvuorot, verkostoitua ja jutella muiden messukävijöiden sekä eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Vaikka virtuaalimessuilu tuntuisi vieraalta, ei kuitenkaan ole syytä huoleen. Ennen messuja järjestämme etäkoulutusta kaikille halukkaille. Järjestämme koulutusta samansisältöisenä keskiviikkoisin klo 17–18 ajalla 22.9.–13.10.2021. Koulutuksessa käymme läpi mm. tietokoneen järjestelmävaatimukset, Microsoft AltspaceVR-ohjelman asennuksen, rekisteröitymisen, avattaren luonnin sekä opetamme, kuinka virtuaalimaailmassa liikutaan ja toimitaan.

» Ilmoittaudu etäkoulutukseen

 
Päivitetty 30.8.2021

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.