Keksintöjen Viikko - Hae Keksintöjen Kasvupolulle 2020
 

Hae Keksintöjen Kasvupolulle 2020

 

Onko yritykselläsi innovatiivinen idea tai tuote, jonka esiintulo ei voi odottaa enää hetkeäkään? Kaipaatko idean ympärille asiantuntijoita ja verkoston tukea? Ehkä tuotteesi voi olla ratkaisemassa monen ihmisen arjen haasteita?

Hae mukaan Keksintöjen Kasvupolulle!

Keksintöjen Viikko on jo 14 vuoden ajan auttanut yrityksiä ja yksityishenkilöitä innovaatioiden kaupallistamisessa ja kehittämisessä ja nyt meillä on ilo ja kunnia olla lanseeraamassa Suomen ensimmäistä Keksintöjen Kasvupolkua yhteistyössä Kasvu Open Oy:n, Viitasaaren kaupungin sekä Pisla Oy:n kanssa.

Mikä on Keksintöjen Kasvupolku

Keksintöjen Kasvupolku tarjoaa yrityksille maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Kasvupolku on osa valtakunnallista Kasvu Open -sparrausohjelmaa.

Haku Keksintöjen Kasvupolulle on nyt auki

Kasvupolulle haetaan yrityksiä, joilla on uusia innovatiivisia ideoita, tuotteita, palveluita tai liiketoimintamalleja. Mukaan polulle voivat hakea valtakunnallisesti kaikki omaan ideaansa/tuotteeseensa uskovat yritykset toimialaan tai ikään katsomatta. Hakevalta yritykseltä kuitenkin odotetaan, että suojausasiat, kuten patentit ovat huomioitu ja vähintäänkin hakuvaiheessa. Haku polulle päättyy 1.4.2020. Päivitys 23.3.2020! Koronakriisistä johtuen alunperin 1.4.2020 päättyvää hakuaikaa Keksintöjen Kasvupolulle on jatkettu viikolla. Viimeinen hakupäivä on tiistai 7.4.2020.

Kasvupolulle valitaan 15 yritystä

Hakijoiden joukosta tuomaristo valitsee mukaan kasvupolulle 15 kiinnostavinta yritystä. Kasvupolun tuomaristo pisteyttää hakijat arviointikriteereiden mukaan. Kasvupoluille valituista yrityksistä kolme neljästä pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnat yhteisten keskustelujen pohjalta. Tuomaristot arvioivat yrityksiä neljällä kriteerillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvupoluilla.

Saat tiedon valinnoista noin kaksi viikkoa Kasvupolun hakuajan päättymisen jälkeen. Kaikille mukaan hakeneille ilmoitetaan valinnoista haun päätyttyä.

Kasvupolulle valitut yritykset saavat maksutonta sparrausta tapahtumapäivissä

Tapahtumapäivissä Kasvupolulle mukaan valitut yritykset pitchaavat oman kasvusuunnitelmansa ja tapaavat yhteensä kahdeksan eri asiantuntijaa, jotka auttavat valittuja yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja. Jokainen yritys tapaa yhden sparraajan kerrallaan 45 minuutin mittaisessa henkilökohtaisessa ja luottamuksellisessa tapaamisessa.

Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon. Finalistit kisaavat voitosta Kasvu Open Karnevaalissa Jyväskylässä marraskuussa 2020.

Näin prosessi etenee

  • Hae mukaan Kasvupolulle täyttämällä hakemus Kasvu Openin sivuilla 7.4.2020 mennessä
  • Tuomaristo valitsee 15 yritystä, jotka jatkavat Kasvupolun maksuttomiin sparrauksiin
  • Sparrauspäiviä on kaksi, 13.5.2020 Viitasaarella ja 11.6.2020 Jyväskylässä
  • Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon
  • Keksintöjen Viikko -tapahtuma Viitasaarella 2.-3.10.2020 (vapaaehtoinen)
  • Kasvu Open Karnevaali Jyväskylässä 28.-29.10.2020

Hae mukaan Keksintöjen Kasvupolulle

Lisätietoja Kasvu Openin Kasvupoluista antaa Laura Hännikäinen, puh. 040 653 5307, laura.hannikainen(at)kasvuopen.fi.

Muistathan ilmoittautua Keksintöjen Viikolle 2.-3.10.2020

Kehittämisyhtiö Witas ja Viitasaaren kaupunki toivottavat kaikki Keksintöjen Kasvupolulle hakeneet tervetulleiksi esittelemään omia ideoitaan sekä verkostoitumaan Keksintöjen Viikko -tapahtumaan 2.-3.10.2020 Viitasaarelle!

Varaa osastosi Keksintöjen Viikolle

 Keksintöjen Kasvupolulla yhteistyössä

 

 

       

 

 
Päivitetty 4.5.2020

KEKSINTÖJEN VIIKKO

Kehittämisyhtiö Witas Oy

  • 044 577 6385
  • keksintojenviikko@witas.fi

MISTÄ ON KYSE?

Keksintömessutapahtuma kokoaa yhteen keksijät, yrittäjät, rahoittajat, palveluntuottajat, valmistajat ja asiakkaat tarjoten näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.