Keksintöjen Viikko - Tutustu
 

Tutustu

 

Keksintöjen Viikko XR -virtuaalimessut 2.-3.10.2020!

Tapahtuma järjestetään Microsoftin AltspaceVR-ympäristössä, johon pystyt kirjautumaan omalta kotikoneeltasi tai älypuhelimeltasi. Virtuaaliympäristössä voit kuunnella tapahtuman luennot, tutustua näytteilleasettajien uusiin keksintöihin sekä verkostoitua ja jutella muiden messukävijöiden kanssa. Saat Keksintöjen Viikko XR -messuista parhaan mahdollisen elämyksen, kun luot itsellesi virtuaalihahmon eli avattaren. Perinteisempi vaihtoehto on seurata messuja Keksintöjen Viikon YouTube-kanavan kautta.

 


Kahdessa päivässä kaikki mitä tarvitset keksintösi kaupallistamiseen

Keksinnön matka myytäväksi tuotteeksi tuntuu usein pitkältä ja kiviseltä. Kompastuskiviä tulee eteen niin rahoituksessa, patentoinnissa kuin markkinoinnissa.  

Vuosittainen Keksintöjen Viikko on Suomen maanläheisin startup-tapahtuma. Se tarjoaa vastauksia moniin kysymyksiin ja tasoittaa tietä kaupalliseen menestykseen.

Lue lisää


Kohtaa inspiroivat keksijät ja keksinnöt - Hyviä keksintöjä myytävänä

Suomalaiset ovat keksijäkansaa. Vuosittaisella Keksintöjen Viikolla tutustut mahtaviin oivalluksiin ja oivaltajiin. Kun etsit sijoituskohdetta tai uudenlaisia ratkaisuja ja tuotteita, tule Keksintöjen Viikolle.

Lue lisää


Ota yhteyttä!
puh. 044 577 6385
keksintojenviikko(at)witas.fi
facebook.com/keksintojenviikko1
IG @keksintojenviikko
www.keksintojenviikko.fi

 
Päivitetty 30.6.2020

KEKSINTÖJEN VIIKKO

 

MISTÄ ON KYSE?

Keksintömessutapahtuma kokoaa yhteen keksijät, yrittäjät, rahoittajat, palveluntuottajat, valmistajat ja asiakkaat tarjoten näin erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen.