Keksintöjen Viikko - Tutustu tapahtumaan
 

Tutustu tapahtumaan

 

Keksintöjen Viikko -tapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Messuilla keksijät ja startup-yrittäjät voivat esitellä ideoitaan, tuotteitaan ja palveluitaan potentiaalisille asiakkaille, rahoittajille ja yhteistyökumppaneille, he voivat kysyä neuvoa eri alojen asiantuntijoilta, keskustella messukävijöiden kanssa, kuunnella ajatuksia herättelevät puheenvuorot sekä verkostoitua muiden näytteilleasettajien kanssa.

Tapahtuma on järjestetty syksyisin Viitasaarella vuodesta 2007 lähtien. Korona-aikana Keksintöjen Viikko järjestettiin virtuaalisena tapahtumana sekä webinaarina. Nyt neljän vuoden tauon jälkeen palaamme jälleen keksintöjen ja innovaatioiden äärelle Viitasaari Areenalle. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki.
 

Valokuvat vuosilta 2012–2019 Facebookissa


Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi Keksintöjen Viikko 2023 -tapahtumaan!


Ilmoittautumislomake


Ota yhteyttä messutiimiimme

Kehittämisyhtiö Witas Oy
keksintojenviikko(at)witas.fi
014 577 6200 / vaihde
facebook.com/keksintojenviikko1
IG @keksintojenviikko

 
Päivitetty 26.5.2023

KEKSINTÖJEN VIIKKO

014 577 6200
keksintojenviikko@witas.fi
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.