Keksintöjen Viikko - Vierailija
 

Vierailija

 

Pienistä ideoista voi osaavissa käsissä kehittyä maailmanluokan menestystuotteita

Tutustu uusiin innovaatioihin ja keksintöihin ja löydä uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja yhteistyökumppaneita virtuaalisesti toteutettavassa Keksintöjen Viikko -messutapahtumassa. Kansainvälisestikin harvinaisessa laajennetun todellisuuden messutapahtumassa niin messuvieraat, puhujat kuin näytteilleasettajatkin liikkuvat AltspaceVR-ympäristöön rakennetussa virtuaalisessa messukeskuksessa.

Voit osallistua tapahtumaan omalta tietokoneeltasi AltspaceVR-maailmassa tai voit seurata tapahtuman livelähetystä Keksintöjen Viikon YouTube-kanavalla. Osallistuminen on messuvierailijoille maksutonta!

Keksintöjen Viikko -tapahtuma järjestetään 15. lokakuuta 2021 klo 10–16.

» Tilaa sisäänpääsysi tapahtumaan


Tervetuloa Keksintöjen Viikon virtuaalimaailmaan omalta kotisohvaltasi

Keksintöjen Viikko -tapahtuma toteutetaan virtuaalisessa AltspaceVR-ympäristössä, jossa voit liikkua avatar-virtuaalihahmona, tutustua uusiin keksintöihin ja innovaatioihin, kuunnella ajatuksia herättelevät puheenvuorot, verkostoitua ja jutella muiden messukävijöiden sekä eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Vaikka virtuaalimessuilu tuntuisi vieraalta, ei kuitenkaan ole syytä huoleen. Ennen messuja järjestämme etäkoulutusta kaikille halukkaille. Koulutuksessa käymme läpi mm. tietokoneen järjestelmävaatimukset, Microsoft AltspaceVR-ohjelman asennuksen, rekisteröitymisen, avattaren luonnin sekä opetamme, kuinka virtuaalimaailmassa liikutaan ja toimitaan.


Mikä Keksintöjen Viikko?

Keksintöjen Viikko on perinteisesti Viitasaarella järjestettävä voittoa tavoittelematon startup- ja keksintötapahtuma, joka on jo 15 vuoden ajan nostanut esiin innovatiivisia tuotteita, palveluita ja liiketoimintamalleja. Kun etsit sijoituskohdetta, uudenlaisia ratkaisuja ja tuotteita tai liiketoimintamahdollisuuksia tule Keksintöjen Viikolle!

» Tilaa Keksintöjen Viikon uutiskirje

 
Päivitetty 20.4.2021

KEKSINTÖJEN VIIKKO

044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.