Keksintöjen Viikko - Vierailija
 

Vierailija

 

Tutustu kotisohvaltasi tämän hetken kuumimpiin keksintöihin ja innovaatioihin!

Keksintöjen Viikko -messuilla pääset tutustumaan uusiin innovaatioihin ja keksintöihin ja saatat löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja yhteistyökumppaneita. Esillä on toinen toistaan kiinnostavampia keksintöjä, joista osaavissa käsissä voi kehittyä maailmanluokan menestystarinoita.

Tapahtuma tarjoaa erinomaisen tilaisuuden verkostoitua ja keskustella eri alojen asiantuntijoiden kanssa sekä inspiroitua ajatuksia herättelevistä puheenvuoroista. Tässä kansainvälisestikin harvinaisessa laajennetun todellisuuden messutapahtumassa niin messuvieraat, puhujat kuin näytteilleasettajatkin liikkuvat AltspaceVR-ympäristöön rakennetussa virtuaalisessa messukeskuksessa.

Vaihtoehtoisesti voit seurata tapahtumaa myös Keksintöjen Viikon YouTube-kanavalla.

Osallistuminen on messuvierailijoille maksutonta!

Keksintöjen Viikko -tapahtuma järjestetään 15. lokakuuta 2021 klo 10–16


Tule kuulemaan Mika Poutalan ja KoruMies Arvin tarinat!

Mika Poutalan kuva.

Mika Poutala

Korumies Arvi Martikainen hevosen kanssa.

 KoruMies Arvi


Tilaa sisäänpääsysi tapahtumaan

Tilaa sisäänpääsysi virtuaalimessuille tai linkki YouTube -lähetykseen alta. Lähetämme osallistumislinkin ja ohjeet sähköpostiisi hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua.

Nimi puuttuu.
Ole hyvä ja syötä kentälle arvo, jotta lomakkeen voi lähettää.
Sähköpostiosoite
Lähetys ei onnistu - sähköpostiosoite on väärää muotoa. Ole hyvä ja tarkasta sähköpostiosoitteen kirjoitusmuoto.
Sähköpostiosoite puuttuu.
Ole hyvä ja syötä kentälle arvo, jotta lomakkeen voi lähettää.

Tervetuloa virtuaalimessuille!

Keksintöjen Viikko -tapahtuma toteutetaan virtuaalisessa AltspaceVR-ympäristössä, jossa voit liikkua avatar-virtuaalihahmona, tutustua uusiin keksintöihin ja innovaatioihin, kuunnella ajatuksia herättelevät puheenvuorot, verkostoitua ja jutella muiden messukävijöiden sekä eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Vaikka virtuaalimessuilu tuntuisi vieraalta, ei kuitenkaan ole syytä huoleen. Ennen messuja järjestämme etäkoulutusta kaikille halukkaille. Järjestämme koulutusta samansisältöisenä keskiviikkoisin klo 17–18 ajalla 22.9.–13.10.2021. Koulutuksessa käymme läpi mm. tietokoneen järjestelmävaatimukset, Microsoft AltspaceVR-ohjelman asennuksen, rekisteröitymisen, avattaren luonnin sekä opetamme, kuinka virtuaalimaailmassa liikutaan ja toimitaan.

» Ilmoittaudu etäkoulutukseen


Mikä Keksintöjen Viikko?

Keksintöjen Viikko on perinteisesti Viitasaarella järjestettävä voittoa tavoittelematon startup- ja keksintötapahtuma, joka on jo 15 vuoden ajan nostanut esiin innovatiivisia tuotteita, palveluita ja liiketoimintamalleja. Kun etsit sijoituskohdetta, uudenlaisia ratkaisuja ja tuotteita tai liiketoimintamahdollisuuksia tule Keksintöjen Viikolle!

» Tutustu tapahtumaan tarkemmin

 
Päivitetty 6.9.2021

KEKSINTÖJEN VIIKKO

044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi
tilaa uutiskirje
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Keksintöjen Viikko on voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki

Facebook-logo, linkki FB-sivulle.      Instagram-logo, linkki IG-tilille.

LinkedIn-logo, linkki LI-sivulle.    Youtube-.ogo, linkki Youtube-tilille.

MISTÄ ON KYSE?

Keksintöjen Viikko -keksintötapahtuman tavoitteena on tasoittaa keksinnön polkua kaupalliseen menestykseen törmäyttämällä uusien keksintöjen ja innovaatioiden omistajat eri alan asiantuntijoiden, potentiaalisten sijoittajien ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
 

Witas Oy logo.

 

Viitasaaren kaupunki logo.